2.7.2015

Annetaan Pearl Lake, Brim Cup ja 5 x Francee


Tule hakemaan, annan ylimääräisiä.

Talon pohjoisseunustalla on nurkkaus, jonka kasvit on monta kertaa vaihtuneet. Nyt siellä on 1 iso Pearl Lake, yksi Brim Cup ja osiin jaettu Francee.
Kun kävin pyöräilemässä Taimi-Moisiolla, tajusin, miten valtaviksi monet hostat kasvaa. Minulla on nyt noin 85 eri hostaa, eikä tilaa rajattomasti. Näitä tämän nurkkauksen hostia minulla on muullakin, joten tähän saisin siirrettyä jotain uudemmista lajikkeista.
Pearl Lake on niin iso, että siitä saa jakamalla helposti 4 taimea, jotka parin vuoden päästä on kukin yhtä iso kuin tämä nyt. Franceet on juuri viime kesänä jaettu yhdestä isommasta. Brim Cup on keskikokoinen, senkin voinee  halutessaan jakaa. Se pitää muistaa istuttaa täyteen varjoon, jotta pysyy koko kesän kauniina.

En tiedä lukeeko tätä blogia kukaan, mutta jos eksyit tänne ja haluat nämä, laita viestiä tulemaan.

10 kommenttia:

  1. Heippa, minulta taitaa ainakin nimien perusteella puuttua nuo kaikki, joten jakopalat kelpaavat kyllä. Brim cupia minulla ei varmuudella ole. Haluatko vaihtariksi nimetöntä undulataa, mikä vaihtaa väriään kellertävästä perusvihreään? Minullahan on muutakin tuomista, jahka ehdin ne vääntämään.

    VastaaPoista
  2. Pearl Lakea joku muukin jo kyseli, mutta sitä on useampikin puska annettavaksi, joten tule ilmoita vaan koska tulet hakemaan.

    VastaaPoista
  3. Heippa taasen. Minullahan on Brimcup.. kaivelin yhden tuntemattoman raaskun juurella ja löysin lapunpuolikkaan. Eli tuo löytyy, on vain ihan karmean näköinen ja kokonaista kaksi lehteä. Nekin tautisen näköiset. On kyllä Taimitukusta, joten mennee huonon paikan piikkiin.

    VastaaPoista
  4. Ylimääräisenä löytyy myös yksi First Frost ja värivirheellinen Sharmon. Canadian Bluetakin taitaa olla ylimääräisiä. Viherpeukaloilta kun tulee aina 3-5 taimea, vaikka mulle kyllä riittäisi 1-2.

    VastaaPoista
  5. Yah begitulah, backlink dari google ini memang perlu untuk kita kejar dan kita dapatkan

    VastaaPoista
  6. artikelnya sangat bagus, terima kasih telah membagi informasi tersebut

    VastaaPoista
  7. Kabar Baik Untuk Para pencinta Game
    Karena di Bulan januari ini Sudah keluar Game RPG Online Terpopuler Se-Asia
    Penasarankan Game nya Seperti apa???
    Kalian bisa dilihat game nya dari link di bawah yaaa

    VastaaPoista
  8. Menarik sekali, perlu saya coba ini..
    kebetulan lagi cara tentang hal ini.

    VastaaPoista
  9. Mau mendapatkan pelayanan yang baik dan ramah???

    Modal Kecil bisa mendapatkan hasil yg luar biasa...

    VastaaPoista
  10. Info menarik dan boleh sekali dicoba, Makasih buat infonya dan sukses selalu.

    VastaaPoista