23.8.2015

Siirtely jatkuu, uusi hostapenkki saa asukkaita

Poistettujen kanukoiden tilalle tulee tietenkin hostapenkki. Siihen pääsi mukaan kuitenkin 2 isoa tuijaa. Siirsin Krossa Regalin ruukusta siellä on aikaisemmin olleiden Peal Lakejen seuraksi. Kompostissa odotti kuutiollinen multaa ja kärräsinkin sitä monta kottikärryllistä luodakseni muhkean kohopenkin. Ruukussa Krossa Regal näytti niiiin suurelta, mutta Peal Lakejen rinnalla se olikin vielä pieni. Mutta toivottavasti kasvaa vielä paljon.

 Lähtötilanne


 First Frost

Kaveriksi pääsi 3 Wide Brimiä, jotka on tähän asti kasvaneet myös ruukussa tai itseasiassa parvekelaatikossa. Lisäksi siirsin ahtaasta paikasta tuija-aidanteen juurelta Viron Türin kukkamarkkoinoilta ostaman Merry Sunhinet. Näistä kun pitäisi kasvaa myös aika isoja. kasvimalla tään asti asustaneet First Frostit pääsivät myös eturiviin. Yksi niistä oli jäänyt ruohosipulipuskan alle, joten on paljon pienempi kuin 2 muuta, se on tuolla kyllä rivissä kolmantena, vaikka ei näy.
Tänne tullee vielä Franses Williams ja Staine Glass.

Vaikka uusi honta penkki on tontin pohjoispuolella, jossa ei juurikaan oleskella, tuo kohta on se minkä ensimmäisenä näen kun avaan aamulla makuuhuoneen verhot ja illalla viimeisenä kun laitan verhon kiinni.


Merry Sunhinejen tilalle pääsivät ruukussa kasvaneet Stiletot. Olivat jo pääässeet vähän rupsahtamaan, nypin paljon kuivuneita lehtiä pois,

Ja koska vanhat kompostini oli jo vähän lahonneet ja jäivät omenapuun taakse hankalaan paikkaan, mies rakentaa mulle uudet. Toiveena on avattava etuseinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti