22.8.2015

Kesän positiiviset yllättäjät

Jotkut  hostat ovat tänä kesänä kasvaneet hurjasti ja jotkut ovat pysyneet kauniin loppukesään asti, toisten rupsahtaessa etanoiden ja kuivuuden takia. Tässä muutama yllättäjä:

 Stained Glass
Stained Glassin ostin viime kesänä Terrasta ja se on kasvanut melkoisesti. Keväällä se pääsi paleltumaan ja poistin monta lehteä, joten mikä pehko se olisikaan ilman paleltumista! Lisäksi lehdet ovat täysin virheettömät, ei ensimmäistäkään etanan syömää reikää, vaikka lehdet ovat ohuet. Tosin kasvaminen ruukussa auttaa asiaa. Toisissa hostissa on kyllä reikiä ruukusta huolimatta. Tälle on jo lopullinen kasvupaikka odottamassa, mutta koska se on niin kaunis ruukussaan, istutan sen maahan vasta myöhemmin syksyllä


 Website
Itse siemenestä kasvattamani Website on tänä kesänä kasvanut jättiläisen kokoon.  Kasvilla on nyt ikää7 vuotta.

Andrew Jackson

Myös Andrew Jackson on siemenestä kasvatettu, sekin nyt 7v. Tämä on ainoa yksilö jäljellä kyseistä lajiketta vaikka juuri tämä iti kaikkein parhaiten. Tämän kesän sateet on tehneet hostille hyvää


Lakeside Dragonfly
Tästä hostasta ei ole tarvinnut kuivia lehtiä nyppiä, ja muutenkin se on hyvin säilynyt. Etanatkin syöneet vain minimaalisesti. Tämän ostin kaksi vuotta sitten Virosta Türin kukkamarkkinoilta.


Gold Standard 1.7.2015
Gold Standard 20.8.2015
Gold Standardin vaihtää väriä kesän edetessä. Alkukesästä se oli kellanvihreä, nyt keskiosa on haalistunut lähes valkoiseksi. Tämä hosta on minulla nyt kolmatta kesää, joten nopeasti on kasvanut isoksi.

Krossa Regal
Terrasta 2 vuotta sitten ostamani Krossa Regal kasvoi ensimmäisen kesänsä syreenien alla ja tämän kesän ruukussa. Ja onkin kasvanut valtavasti. Nyt se on matkalla uuteen lopulliseen paikkaansa, jossa kasvaa toivottavasti jättiläiseksi. Koko purkki oli juuria täynnä, joten lähtökohdat on hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti