9.4.2014

Kevät tuli jo!

3 viikkoa sitten nostin kasvihuoneessa talvehtineet viime kesän ja syksyn ostokset varastoon sulamaan. Varaston pöydän yläpuolella minulla on Viherpeukaloilta ostamani kasvihuonelamppu. Vie älyttömästi sähköä, pitää kovaa meteliä ja koko kulmakunta hohkaa violettia valoa. Kas kun ei poliisi tai joku ole kiinnostunut viljelyksistäni =)
Mutta hostat on jo näin isoja!
 Sagae ja Regal Splendor

 Valley's Glacier x2, Zitronenfalter, 
edessä Pandora's Box ja Silver Treads and Golden Needels

Muutama menetyskin on tullut. Pari keijunkukkaa ei näytä mitään elonmerkkejä, kuten ei myöskään pieni valkolehtinen White Feather, eikä Lakeside Dragonfly. Black Jack kasvaa mutta on tosi pieni. Nuo olla kaikki Viron tuliaisia. Pitäisi varmaankin lähettää Puolaan viestiä, että voisin jo maksaa ostokseni. Vai odotanko vaan tuleeko sieltä laskua ikinä.
Sagaet ovat vähintään yhtä isoja kuin ne oli kun ostin ne Terrasta. Paradigm on yhtä yksivärisen vihreä kuin itse siemenistä kasvattamani. Ja minä kun ostin sen juuri sen takia, että saisin oikeanvärisen. Toivottavasti sen väri muuttuu vielä.



 Yksi Sagae pukkaa jo kukkavanaa??

Todella kauniita ovat Valley's Glacierit.  Pikkuiset 'Pandoras Box' ja 'Silver Treads and Golden Needels' kasvavat myös. Saavat olla ruukussa koko kesän. Zitronefalterin lehdet on jo saaneet liikaa valoa, se pitää nostaa kauemmas lampusta. On muuten todella kaunis kokokeltainen.
Kasvihuoneeseen jäi vielä Ground master, joka kasvaa samassa ruukussa japaninvaahteran kanssa. Pitäiköhän sekin tuoda sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti